KITT-Simulator

KITT-Simulator

Ilmainen
KITT on lyhyt nimi auton tietokoneen päässä seikkailu Knight Rider
Käyttäjän arviointi
4.0  (11 ääntä)
Sinun äänesi
Pisteet
1.8
100% puhdas ohjelmisto. Tarkista raportin.
Tämä ohjelma sai 1 palkintoa
Elementit kojelauta
- main dash digitaaliset näytöt ja monitorit, ja neljä painikkeet
-ohjauspyörä
- vasen ja oikea switchpod kanssa 2x10 painikkeet
- poista vasen/oikea moduuli (näkyy vain, jos eject on aktivoitu)
Osoittaa ja liikkuvat dash
Voit muuttaa kojelaudan kanssa vedä ja pudota-menetelmällä. Minne ikinä vedä ja pudota hiirellä ruudulle, se aina liikkuu viiva. Näyttää koko kojelauta osuma avain "Z" (zoom). Tämä on kytkin, voit vaihtaa alkuperäisen koko ja pieni koko kuvaa.
Sammuta/kojelautaan
Käytä "POWER" - painiketta valvoo kääntää viiva pois päältä ja uudelleen päälle.
Ohjauspyörän
Käytä vasemmalla ja oikealla nuolinäppäimillä näppäimistön kääntää ohjauspyörää. Voit kuulostaa sarvi klikkaamalla knight-logo oikealla puolella ohjauspyörän.
Ajo-tilassa
Käytä "AUTO", "NORM" ja "PURSUIT" - painikkeita alla valvoo valita ajo-tilassa. Jotta se helpompaa sinulle, voit myös klikata "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" ja "PUSUIT" valot alla ääni moduuli valita-tilassa.
Jos valitset "PURSUIT", katso nopeusmittari ja kierroslukumittari näyttää ja kuunnella sen äänitehosteet. Voit loitontaa avain "Z" nähdä koko kojelauta.
Sisältö:
1. Ensimmäinen ja kaikkein halusi pala ohjelmisto, lisäksi uusi tuleva versio, koskaan julkaistu ennen.
Se sisältää monia korjauksia, se on vakaampi, osa dash on 3D ja bonus sisältöä on ilmainen CE ostajille! Olen myös kiinteä kaatuu kanssa valvonta-tilassa, joten nyt voit todella käyttää sitä! KITT suojaa tietokonetta ilman kalliita ohjelmisto ja ota näytöt cam-laitteen, kun liikettä havaitaan.
2. KITT-Simulator, ei mitään muuta. Se on vain tehdä se täydellinen paketti. Se on 100% sama kuin ladattava versio.
3. KITT-Simulator, myös täsmälleen sama kuin ladattava versio. Vain tehdä se täydellinen paketti.
4. Se KITT-Simulator - Lähdekoodi! Nähdä, miten se kaikki alkoi, ja voit vapaasti muokata sitä haluamallasi tavalla!
5. KITT-Simulator Hiipiä Peek - This on muutos olla yksi ensimmäisistä ihmisistä tietää kaikenlaisia juttuja siitä, että uusi tuleva versio simulaattori. Se sisältää videokuvaa, kuvakaappauksia ja teksti tiedostoja.
6. KITT-Simulator Premium Code - The uusi versio Simulaattori sisältää premium-sisältöä. Esimerkiksi: interaktiivinen tehtäviä, online synkronointi, pelaajien viestit ja enemmän! Kaikki tämä interaktiivinen sisältö on premium. Premium-sisältöä on lukittu käyttäjät, ellei niitä ostaa premium-koodi. Kun tilaat CE sinun ei tarvitse ostaa sitä enää, koska sinulla on jo yksi!
Tiedot päivitetty: