KITT-Simulator

KITT-Simulator

Gratis
KITT er det korte navnet på bilen datamaskinen fra adventure Knight Rider
Brukervurdering
4.2  (10 stemmer)
Din stemme
Score
2.7
100% ren programvare. Sjekk rapport.
Dette programmet har mottatt 1 utmerkelse
Elementer av dashbordet
- main-dash med digitale skjermer og monitorer og de fire viktigste knappene
-ratt
- venstre og høyre switchpod med 2x10 knappene
- løs venstre/høyre-modul (vises bare hvis eject er aktivert)
Vise og flytte dash
Du kan flytte oversikten med dra-og-slipp-metoden. Uansett hvor du vil dra og slipp med musen på skjermen, den beveger seg alltid på dashbordet. For å vise hele oversikten treffe tasten "Z" (zoom). Dette er en bryteren, kan du bytte mellom original størrelse og liten størrelse bilde.
Slå av/på dashbordet
Bruk "POWER" - knappen under skjermen for å slå din dash av og på igjen.
Ved hjelp av rattet
Bruk venstre og høyre piltastene på tastaturet for å slå det på rattet. Du kan lyden av horn ved å klikke på de ridder-logoen på høyre side av rattet.
Driving mode
Bruk "AUTO", "NORM" og "PURSUIT" knappene under skjermen for å velge driving mode. For å gjøre det enklere for deg, kan du også klikke på "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" og "PUSUIT" lys under talemodul til å velge modus.
Hvis du velger "PURSUIT", se på speedometer og turteller viser og lytte til lydeffekter. Du kan zoome ut med nøkkelen "Z" for å se hele oversikten.
Innhold:
1. Den første og mest ettersøkte stykke programvare i tillegg til den nye kommende versjonen, aldri utgitt før !
Det vil omfatte mange feilrettinger, vil det være mer stabil, vil en del av dashbordet er 3D og bonus innhold som er gratis for CE kjøpere! Jeg har også fikset en krasj med overvåknings-modus, så nå kan du faktisk bruke den! KITT vil beskytte datamaskinen uten å bruke dyr programvare og ta skjermbilder av cam når bevegelse registreres.
2. KITT-Simulator, ikke noe mer til det. Det er bare å gjøre det til en komplett pakke. Det vil være 100% det samme som den nedlastbare versjonen.
3. KITT-Simulator, også nøyaktig det samme som den nedlastbare versjonen. Bare for å gjøre det til en komplett pakke.
4. Den KITT-Simulator - kildekoden! Se hvordan det hele begynte og føle seg fri til å endre det noen måte du vil!
5. KITT-Simulator Snike Peek - This er endringen for å være en av de første mennesker til å finne ut av alle mulige slags ting om den nye kommende versjonen av simulatoren. Det vil inneholde video, skjermbilder og tekst-filer.
6. KITT-Simulator Premium Code - The ny versjon av Simulatoren vil inneholde premium innhold. For eksempel: interaktive oppdrag, online synkronisering, spiller til spiller, meldinger og mye mer! Alt dette interaktivt innhold er premium. Premium innhold vil være låst for brukere med mindre de kjøper en premium-koden. Når du bestiller CE du trenger ikke å kjøpe det lenger, fordi du allerede har en!
Info oppdatert den: