KITT-Simulator

KITT-Simulator

Gratis
KITT är det korta namnet på den bil dator från äventyr kursen Knight Rider
Användarbetyg
4.2  (10 röster)
Ditt betyg
Betyg
1.7
100% ren programvara. Kontrollera rapporten.
Detta program fått 1 utmärkelse
Delar av instrumentpanelen
- viktigaste streck med digitala displayer och skärmar och de fyra stora knappar
-ratt
- vänster och höger switchpod med 2x10 knappar
- mata ut vänster/höger-modul (visas endast om eject är aktiverat).
Visa och flytta dash
Du kan flytta instrumentpanelen med dra-och-släpp-metoden. Varhelst du dra och släppa med musen på skärmen, det rör sig alltid dash. För att visa hela instrumentpanelen trycker knappen "Z" (zoom). Detta är en omkopplare, kan du växla mellan original storlek och liten storlek.
Stänga av/på instrumentpanelen
Använd "POWER" - knappen under skärmar för att förvandla din dash av och på igen.
Med hjälp av ratten
Använd vänster och höger piltangenterna på tangentbordet för att vrida ratten. Du kan tuta genom att klicka på knight logotyp på höger sida om ratten.
Körläge
Använd "AUTO", "NORM" och "PURSUIT" knapparna under skärmar att välja körläge. För att göra det enklare för dig, du kan också klicka på "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" och "PUSUIT" lampor under röst-modul för att välja läge.
Om du väljer "PURSUIT", titta på hastighetsmätaren och varvräknaren visar och lyssna till ljudeffekter. Du kan zooma ut med knappen "Z" för att se hela instrumentpanelen.
Innehåll:
1. Den första och mest ville mjukvara förutom den nya kommande versionen, som släpptes aldrig förr !
Det kommer att innehålla många bugg fixar, för det kommer att bli mer stabil, en del av instrumentbrädan är 3D och bonusmaterial är gratis för CE köpare! Jag har också fixat en krasch med övervakningen läge så att du kan nu faktiskt använder det! KITT kommer att skydda din dator utan att använda dyra program och ta skärmar i cam när rörelse detekteras.
2. KITT-Simulator, inget mer med det. Det är bara att göra det till ett komplett paket. Det kommer att vara 100% samma som den nedladdningsbara versionen.
3. KITT-Simulator, också exakt den samma som den nedladdningsbara versionen. Bara för att göra det till ett komplett paket.
4. Den KITT-Simulator - Källkoden! Se hur det hela började och känn dig fri att ändra det hur du vill!
5. KITT-Simulator Smyga Peek - This är din ändring att vara en av de första människorna att ta reda på alla möjliga saker om den nya kommande versionen av simulatorn. Det kommer att innehålla video, bilder och text filer.
6. KITT-Simulator Premium Code - The nya versionen av Simulatorn kommer att innehålla premium-innehåll. Till exempel: interaktiv uppdrag, online synkronisering, spelare för spelare meddelanden och mycket mer! Allt detta interaktivt innehåll är premium. Premium-innehåll kommer att vara låst för användarna om de inte köpa en premium kod. När du beställer CE du behöver inte köpa det längre eftersom du redan har en!
Info uppdaterad: