KITT-Simulator

KITT-Simulator

Gratuit
KITT este numele scurt de calculator masina de aventura Knight Rider
Evaluare utilizator
4.0  (11 voturi)
Votul dvs.
Scor
1.8
100% software-ul curat. Verifică raportul.
Acest program a primit 1 premiu
Elemente de tablou de bord
- principalele bord cu display-uri digitale și monitorizează și cele patru butoane principale
-volan
- stânga și dreapta switchpod cu 2x10 butoane
- scoatere stânga/dreapta module (apare numai dacă eject este activat)
Arată și se mișcă bord
Puteți muta tabloul de bord cu metoda drag and drop. Oriunde ati drag and drop cu mouse-ul pe ecran, se misca mereu bord. Pentru a arăta întregii tabloul de bord a lovit tasta "Z" (zoom). Acesta este un comutator, puteți comuta între dimensiunea originală și de dimensiuni mici de imagine.
Rândul său pe/de pe tabloul de bord
Utilizați "POWER" butonul de sub monitoare pentru a transforma dash off și din nou.
Cu ajutorul volanului
Utilizarea stânga și dreapta tastele săgeată de pe tastatură pentru a transforma volanul. Puteți suna din corn, făcând clic pe cavaler logo-ul pe partea dreapta a volanului.
Modul de conducere
Utilizați "AUTO", "NORM" și "PURSUIT" butoane sub monitoare pentru a alege modul de conducere. Pentru a face mai ușor pentru tine, puteți, de asemenea, faceți clic pe "AUTO CRUISE", "NORMAL CRUISE" și "PUSUIT" lumini în modul de voce pentru a alege modul.
Dacă alegeți "PURSUIT", uita-te la vitezometru și tahometru afișează și de a asculta efectele sonore. Puteți micșora cu tasta "Z" pentru a vedea întregul tablou de bord.
Conținut:
1. Primul și cel mai dorit bucată de software-ul pe langa noua versiune viitoare, lansat niciodată înainte !
Acesta va include mai multe bug fixat, acesta va fi mult mai stabil, o parte din bord este 3D și conținut bonus este gratuit pentru CE cumpărători! Am, de asemenea, fixed-un accident cu modul de supraveghere astfel încât să puteți de fapt folosi! KITT va proteja computerul, fără a utiliza software-ul scump și avea ecrane de cam atunci când este detectată o mișcare.
2. KITT-Simulator, nimic mai mult. E doar pentru a face un pachet complet. Acesta va fi 100% la fel ca versiunea descărcabilă.
3. KITT-Simulator, de asemenea, exact la fel ca versiunea descărcabilă. Doar pentru a face un pachet complet.
4. La KITT-Simulator - codul Sursă! Vezi cum a început totul și nu ezitați să-l modifice în orice mod doriți!
5. KITT-Simulator se Strecoare Peek - This este schimbarea ta de a fi unul dintre primii oameni de a afla tot felul de lucruri despre noua versiune viitoare de simulator. Acesta va conține video, imagini și fișiere text.
6. KITT-Simulator Premium Code - The noua versiune a Simulatorului va conține conținut premium. De exemplu: misiuni interactive, on-line de sincronizare, jucător la jucător de mesagerie și mai mult! Toate acest conținut interactiv este premium. Conținut Premium va fi blocat pentru utilizatorii dacă nu cumpăra un cod premium. Când comandați CE nu trebuie să-l cumpere pentru că aveți deja unul!
Informații actualizate în data de: